Propunere pentru liniştea domnului Copos şi prosperitatea Poienii Braşov

Sursa foto: Brasovul Tau

Buna ziua,

Referitor declaratiei domnului George Copos va trimit pozitia mea in calitate de Consilier Local si Presedinte al Asociatiei de Promovare si Dezvoltare a Turismului in Judetul Brasov.

Propunere pentru liniştea domnului Copos şi prosperitatea Poienii Braşov

Într-o declaraţie recentă data agentiei de presa Mediafax, domnul George Copos, proprietarul transportului pe cablu din Poiana Braşov se plânge că, datorită lipsei zăpezii, va pierde în luna ianuarie, cel puţin jumătate din încasări.

În calitate de consilier local si Presedinte al Asociatiei de Dezvoltare si Promovare a Turismului in Judetul Brasov, îl rog pe domnul Copos, pentru liniştea domniei sale, să facă o oferta de vanzare catre Consiliului Local Brasov pentru instalatiile de transport pe cablu din Poiana Braşov, având în vedere că Municipalitatea este şi proprietara pârtiilor.

Astfel il ferim pe domnul George Copos de viitoare pierderi cauzate de natura si vom putea începe promovarea Poienii Brasov, coerent, cu pachete turistice complexe care să includă şi transportul pe cablu, atât iarna cât şi vara.

Liebe Grüsse/Cu stima,

Cristian Macedonschi
Stadtrat/Consilier Local

Scrie-mi aici părerea ta