Salut inaugurarea noului sediu al Junilor din Braşov

Macedonschi-sediu-Juni-Brasov-2016

Sunt brașovean și am fost dintotdeauna atașat de tradițiile Junilor noștri! Marți am participat la inaugurarea noului sediu al Uniunii Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi, ambele aflate în clădirea recent reabilitată de pe strada Prundului, numărul 1.

Am stat de vorbă cu junii și le-am oferit întregul meu sprijinul în orice activitate pe care o inițiază de acum înainte. Împreună cu Forumul German din Brașov am sprijinit întotdeauna tradiția și cultura locală și am promovat-o cu orice ocazie avută, deoarece tradiția noastră este frumoasă, bogată și unică în România, dacă nu chiar în lume. Consider că tradiția Junilor Brașovului merită în special promovată peste hotare, în Europa și în lume, pentru a-i atrage pe cei care nu ne cunosc la fel de bine cultura și tradițiile să ne viziteze cât mai curând orașul.

La final, am lăsat un mesaj în Cartea de Onoare a noului sediu al Junilor Brașovului și i-am felicitat pentru faptul că mențin viu și înfloritor obiceiul moștenit din străbuni.

Iată aici și câteva poze de la eveniment:

This slideshow requires JavaScript.

Scrie-mi aici părerea ta