Scrisoare deschisă către braşoveni!

Dragi Braşoveni!

După cum ştiţi nu sunt în campanie eletorală. Nu candidez pentru europarlamentare, nici eu şi nici un alt coleg din Forumul Democrat al Germanilor din Romania – FDGR.
Din acest motiv, pot avea o privire şi o viziune obiectivă asupra candidaţilor braşoveni şi a partidelor politice implicate în această competiţie electorală.
Fiind european prin opţiune şi definiţie, sunt convins că viitorul Braşovului şi al braşovenilor este, categoric, în Europa!

Vă îndemn, dragi braşoveni, să vă prezentaţi la vot pe 25 mai şi să-i votaţi pe acei braşoveni performanţi care vă pot reprezenta interesele, eficient şi cinstit, în Parlamentul European. Aceştia sunt, în opţiunea mea: Dragoş David, candidatul PDL şi Renate Weber, din partea PNL.

Amândoi sunt braşoveni adevăraţi, au fost europarlamentari şi au o carte de vizită, profesională şi morală impresionantă!

Domnul Dragoş David, ca director al Agenţiei Metropolitane Braşov a a reuşit să realizeze numeroase proiecte performante pentru Braşov, care îl recomandă dincolo de orice cuvinte sau propagandă electorală. Este un om serios, un braşovean care a dovedit că îi pasă şi se implică performant în tot ceea ce ţine de dezvoltarea modernă, europeană a oraşului său!

Doamna Renate Weber este legată de Braşov prin anii formării educaţionale, fiind absolventă a Liceului Unirea. Este un europaralmentar cu experienţă şi iniţiative notabile în plenul de la Bruxelles.

Sunt convins că aceşti doi braşoveni, doar aceşti doi braşoveni, merită votul dumneavostră pentru a deveni europarlamentari.

Lor li se adaugă, last but not least, domnul Eduard Hellvig, europarlamentar PNL, fost Ministru al Turismului, un transilvănean de cuvânt şi încredere!

Pe toţi aceştia îi susţin in special pe cei care fac parte din proiectul lui Klaus Johannis pentru Romania.

Marea cacialma a acestor alegeri europarlamentare, marele pericol, un pericol perfid şi populist, este PSD!

Maşina lor de propagandă ieftină, prin banerele megalomanice, întinse peste tot prin Braşov, unele amplasate ilegal, împreună cu sloganul, tot ilegal, “Mândri că suntem români”, reprezintă un afront, o jignire şi o sfidare pe faţă, atât pentru mine personal, cât şi pentru dumneaoastră!

Cum vine asta, dragi braşoveni?!

Doar pesediştii şi simpatizanţii lor pot fi mândri că sunt români?! Eu, ca sas, colegii de la UDMR ca maghiari, sau dumneavostră, românii oneşti din Braşov, dacă nu suntem pesedişti, nu putem fi mândri că suntem români?!

Este o nesimţire şi o infatuare tipic neo-comunistă şi neo-socialistă!

Ce a făcut PSD pentru Braşov, de unul singur?
Nimic!
Zero barat!

De când s-a destrămat USL, guvernul PSD nu a alocat un euro, pentru Aeroportul Braşov, dar a alocat milioane pentru un stadion din Târgu Jiu în parohia electorală a domnului Victor Ponta!

Autostrada Transilvania va ocoli Braşovul, iar terminalul intermodal de mărfuri de la Feldioara nu se mai află pe lista de priorităţi a guvernării PSD! Şi, atunci de ce să-l voteze braşovenii pe candidatul PSD la europarlamentare, domnul Răzvan Popa?!

Cu ce a performat domnia sa pentru braşoveni?!

Ştiţi foarte bine că am iniţiat o campanile pe Facebook pentru acordarea cartonaşului roşu PSD-ului.

Cartonasul Rosu

Cartonasul Rosu

Acest cartonaş se acordă pentru: minciună, incompetenţă, populism şi acţiuni împotriva Braşovului şi braşovenilor.

Nu uitaţi că, de-a lungul anilor, guvernările PSD au distrus toate platformele industriale ale Braşovului! Acum, trebuie să facem eforturi deosebite, să atragem investitori străini pentru a crea locuri de muncă pentru braşoveni, în locul celor distruse.

Sunt convins că viitorul Braşovului, unul din cele mai europene oraşe din România poate fi asigurat, în spiritul Europei, doar de forţele politicei responsabile care acum aparţin segmentului de Dreapta.

Am fost, sunt si voi rămâne loial şi consecvent politic, principiilor şi ideologiei Dreptei europene.

In final, vă asigur, dragi braşoveni, că ştiu, poate, cel mai bine cum se votează … nemţeşte!

Corect si cu discernamant!

Vote Smart

Vă îndemn să mergeţi pe 25 mai la vot, pentru că numai opţiunea voastră democratică poate integra viitorul nostru în marea şi frumoasa familie europeană!
Absenteismul de la vot poate avea consecinţe nefaste si naste monstri. Daţi dovadă de responsabilitate şi spirit civic!

Mergeti la vot

Mergeti la vot


Votaţi-i … nemţeşte pe braşovenii performanţi!

Cu respect pentru Brasov si Brasoveni

Christian Macedonschi
Consilier Local
Forumul German

Scrie-mi aici părerea ta