Ședință extraordinară de consiliu local din data de 30.03.17

Prin programul de transparență administrativă anunțat în campanie și implementat din prima zi de consilier local din mandatul 2017-2020 vă pun la dispoziție înregistrarea ședinței de consiliu local din data de 30.03.2017.

Aș putea numi această ședință, o ședință festivă deoarece titlul de cetățeni de onoare ai municipiului Brașov a fost acordat unor personalități importante a orașului, iar mai mult de atât, a fost felicitat lotul de hockey al Brașovului, echipa Corona Wolfs care a câștigat în acest an titlul de campioană națională în acest an.

După momentul festiv al ședinței au urmat interpelările consilierilor: Sebastian Rusu (PNL), Lucian Pătrașcu (PSD), Cristian Macedonschi (FDGR) și Arnold Ungar (FDGR); care au primit toate, răspunsul imediat al primarului George Scripcaru.

În final, țin să precizez că, noi consilierii FDGR Brașov nu am votat bugetul Tetkron Brașov deoarece considerăm că nu putem susține lipsa de transparență și proasta gestiune a “lipsei” de apă caldă și căldură din municipiul Brașov în anul 2016. Astfel am hotărât să nu dăm girul acestui management defectuos, mai ales că s-a înființat o entitate suplimentară “care să gestioneze” cheltuirea banului public pe apa caldă și căldură.

Din respect pentru Brașov și brașoveni,

Cristian Macedonschi
Consilier Local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România

Scrie-mi aici părerea ta