Sistarea apei calde este rezultatul corupției din Primăria Brașov, nu vina celor care o aduc în discuție

Declarație de presă.

Deși ar fi trebuit să ne preocupe pe toți, indiferent de culoarea politică, problema sistării apei calde în cartierele brașovene ce afectează aproximativ 10.000 de apartamente și 8 școli, unii dintre colegii mei au decis să caute un țap ispășitor. Dacă propria lor incompetență în a găsi soluții ar fi fost singura problemă, vinovăția aruncată pe nedrept asupra mea ar fi fost un aspect ușor de trecut cu vederea. Rezolvarea problemei apei calde pentru brașoveni trebuie să fie deasupra zvonurilor și încercărilor de denigrare la adresa mea.

În schimb, după ce Primarul Scripcaru și consilierii corupți din jurul său au îngropat CET-ul, a venit rândul companiei Tektron, unde Primăria Brașov deține 99% din acțiuni și, astfel, ar fi avut posibilitatea de a susține un management cât se poate de performant. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, același grup intenționează sa înființeze un nou serviciu public de termoficare. Întregul proces ar putea lăsa cele 10.000 de locuințe și cele 8 școli fără apă caldă pentru încă 2 luni. Este strigător la cer cum au ajuns brașovenii bătaia de joc a edililor corupți!

În data de 7 aprilie, în cadrul ședinței Consiliului Local, am solicitat retragerea de pe ordinea de zi a punctului privind încetarea contractului de concesiune dintre Municipiul Brașov și SC Tetkron SRL. Am semnalat atunci atât pericolul sistării apei calde pentru cei aproximartiv 20.000 de brașoveni, dar și lăsarea în derivă a companiei Tektron (care va rămâne fără obiectul activității) și, totodată, nesiguranța locului de muncă pentru cei 179 angajați ai săi.

După ce grupul corupt din jurul Primarului George Scripcaru a respins propunerea mea, venind cu o soluție demnă de cercetările DNA-ului, acesta a decis să-și mascheze interesele prin practici securisto-pedeliste, îmbrăcate în galbenul PNL. Avem încă o dovadă că toți acești aleși corupți se ascund de responsabilitatea reală, indiferent de principiile legii și ale bunului simț.

Cristian Macedonschi (FDGR)
Candidat la Primăria Brașov

Cele mai recente comentarii
  1. Andrei Grigore
  2. consumator de apa calda
  3. Andreea P.
  4. smeu
  5. Ioan

Scrie-mi aici părerea ta