Tineri fotbalisti de la Corona Brasov invingatori la Gaflenz-Austria

Buna Dimineata,

incepem ziua de astazi cu o stire excelenta pentru noi, Brasoveni.

Impreuna cuTinerii fotbalisti de la Corona Brasov

Impreuna cuTinerii fotbalisti de la Corona Brasov

Tinerii fotbalisti de la Corona care neßau reprezentata la invitatia excelentei sale Ambasadorul Austirei in Romania, Dr. Michael Schwarzinger au castigat locul 1 la cupa de fotbal european si cadrul Saptamanii Tineretului European
Gaflenz – Austria 2013 Grupa C

In categoria B Corona a ocupat locul 3 iar in categoria A locul 8

Clasamentul si tabelul il gasiti aici:

Doresc sa multumesc pe aceasta cale Excelentei Sale Ambasadorul Austriei la Bucuresti Dr. Michael Schwarzinger, domnului primar din Gaflenz Guenther Kellnreitner care a preluat complet costurile de cazare si mancare a tinerilor brasoveni, Forumului German Brasov care a sponsorizat tricourile tinerilor brasoveni firmei Lingemann, reprezentata de domnul Dorin Saramet, www.just-t.ro si sagunistului Cristian Porumbescu pentru sacii de dormit si saltelutele puse la dispozitie copiilor pe perioada competitiei din Austriasi si nu in ultimul rand conducerii Corona Brasov, antrenorilor si tuturor celor care au sustinut acest proiect.

Dragi copii, va multumesc pentru ca ati reprezentat cu mandrie Brasovul si Romania, va felicit pentru rezultatele obtinute in Austria si va doresc o cariera sportiva pe masura.

Poze: https://www.facebook.com/christian.macedonschi/media_set?set=a.615983635102869.1073741845.100000737147845&type=3

Christian Macedonschi
Consilier Local la Brasov din partea Forumului German Brasov

Scrie-mi aici părerea ta