Un nou capitol in lupta pentru dreptate la Brasov

Comunicat de presa
Brasov 29.10.2013

Lupta pentru respectarea legii in Consiliul Local Brasov

In urma recursului declarat de Consiliul Local Brasov impotriva sentintei prin care a fost obligat sa ma numeasca intr-o comisie a consiliului local si prin care s-a anulat totodata hotararea 306/2012 care a si fost suspendata pana la pronuntarea definitiva a unei solutii in aceasta cauza transmit urmatoarele:

La termenul din 29 Octombrie Consiliul Local a schimbat avocatul prezentandu-se in locul domnului avocat Sorin Radu, Doamna Av. Ana Diculescu-Sova, mama vitrega a Ministrului Marilor Proiecte Dan Sova in calitate de reprezentant al societatii civile de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, pe scurt NNDKP.
Doamna Av. Diculescu-Sova a solicitat un nou termen pentru studiul dosarului cu toate ca la cererea Consiliului Local Brasov s-a preschimbat termenul de judecata din data de 05 Noiembrie 2013 pentru 29 Octombrie 2013 motivandu-se urgenta cauzei.

Aceasta cerere a fost respinsa de catre instanta.

Nu este de inteles faptul ca a fost angajata o casa de avocatura atat de mare si foarte scumpa de catre Consiliul Local pentru o cauza relativ minora.

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a consiliat compania americana Bechtel Corporation in negocierile cu statul roman privind rezilierea contractului pentru constructia Autostrazii Transilvania.

De ce nu sunt buni juristii Primariei care lucreaza si sunt platiti pentru a reprezenta Consiliul Local si Primaria in instanta?

Se pare ca nici macar avocatii brasoveni nu mai sunt buni pentru pentru unii consilieri locali, sau sunt prea ieftini?

Trist este ca se joaca cu banii publici si nu lucreaza in interesul comunitatii.

La randul meu, intrucat nu mi s-a comunicat incheierea din data de 04 Septembrie prin care s-a respins exceptia de nelegalitate invocata de subsemnatul in legatura cu felul in care sunt angajati avocatii de catre Consiliul Local, am solicitat instantei sa dispuna comunicarea incheierii si repunerea subsemnatului in termenul de recurs.

Solutia asupra acestei cereri a fost prorogata de catre instanta pentru data de 12 Noiembrie 2013.

In concluzie HCL306 ramane in continuare suspendata, iar Consiliul Local Brasov nu va putea tine sedinte ordinare.

Nu pot sa-mi explic incapatanarea si orgoliile consilierilor locali PSD cand ar putea rezolva problema prin simpla recunoastere si aplicare a legii, prin numirea mea intr-o comisie de specialitate a Consilului Local Brasov.

Cristian Macedonschi
Consilier Local la Brasov
Forumul German Brasov

P.S.

Surprize… Surprize…. Cine este sponsorul principal al galei de maine a Camerei de Comert Brasov… Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen…. Eu nu cred in coicidente!!! Dovada pe www.ccibv.ro

Scrie-mi aici părerea ta