Video: Dezbaterea Publică a Bugetului Municipiului Brașov pe 2017.

Dragi brașoveni,

În spiritul transparenței, pe care l-am promovat de când sunt consilier local, vă pun la dispoziție înregistrările dezbaterii publice asupra bugetului local al Municipiului Brașov. De asemenea în cadrul acestor înregistrări, veți putea vedea interpelările pe care le-am făcut privitor la investițiile pe care le consider ca fiind mai mult decât necesare.

Investițiile pe care le-am propus sunt:

1. Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav în parteneriat public-public cu Consiliul Județean Brașov.
2. Realizarea de noi posibilități de acces spre cartierul Tractoru și Bartolomeu prin străzi sau poduri pentru a descongestiona traficul luând în calcul dezvoltările imobiliare deja în curs de finalizare.
3. Realizarea unui centru expozițional și de congrese pe suprafața fostei platforme Rulmentul pentru a crea o atractivitate economică și de evenimente suplimentară la Brașov ținând cont de poziția centrală a Brașovului în România și de capacitatea ridicată de cazare pe care o oferă hotelurile și pensiunile din Brașov, Poiana Brașov și Țara Bârsei.
4. Renovarea corpului E a liceului Johannes Honterus care se află în proprietatea primăriei pentru a nu pune în pericol siguranța copiilor care învață în această unitate de învățământ.
5. Transformarea catacombelor de după ziduri în muzeu, unde atât brașovenii căt și turiștii să poată afla istoria Brașovului din perioada războaielor și revoluțiilor, ținând cont de faptul că la Brașov a început lupta anticomunistă acum 30 de ani prin protestul muncitorilor de la Steagu Roșu care au iesit în strada împotriva regimului comunist dar și de trecutul medieval al Brașovului unde în lupte și revoluții au căzut cetățeni ai orașului și primari loiali ai Brasovului, precum judele Michael Weiss la Feldioara.

Înregistrarea are 3 părți și va doresc vizionare plăcută:

Sunt curios dacă aceste propuneri facute de mine la dezbaterea publica din 10.03.2017 au fost luate in calcul si incluse in bugetul orasului pe 2017?

Cu respect pentru Brasov și brasoveni

Cristian Macedonschi
Forumul German Brașov
Consilier Local

Scrie-mi aici părerea ta