Video: Interpelarile din sedinta de Consiliu Local Brasov din 31.10.2016 si inregistrarea competa a acesteia

Dragi brasoveni,

gasiti aici inregistrarea sedintei de Consiliu Local din luna octombrie asa cum am promis in campanie sa lupt pentru transparenta in administratia locala brasoveana.

In aceasta sedinta m-am aplecat asupra abuzurilor in urbanism la Brasov si am avut doua interpelari legate de doua proiecte foarte suspecte din Brasov.

Interpelarea din Consiliul Local Brasov

Interpelarea din Consiliul Local Brasov

Primul proiect este acela de a reduce locurile de parcare pe Str. Sf. Ioan si schimbarea destinatiei acele zone fara a consulta specialistii din domeniu si locatarii din zona. Interpelarea o puteti citi in format PDF prin click pe linkul de mai jos.

sf-ioan-03_11_2016-00_31

Mai jos gasiti si autorizatia de constructie invocata de Primaria Brasov prin raspunsul la prima mea interpelare: raspuns-primariei

Autorizatie de Constructie invocata: ac-sf-ioan

A doua interpelare inregistrata la Centrul pentru Informarea Cetatenilor se refera la autorizatia ilegala data pentru constructia unui bloc in Bartolomeu pe Str. Ioan Bogdan. Pentru a citi interpelarea in format PDF dati click pe linkul de mai jos.

ioan-bogdan-03_11_2016-00_32

Detalii despre proiect gasiti aici: Proiect Str. Ioan Bogdan

Totodata l-am rugat pe presedintele de sedinta, Oprica Adrian, sa dea cuvantul actorilor protestatari de la Teatrul Sica Alexandrescu sa ne prezinte nemultumirea lor pentru a gasi impreuna o solutie de dezamorsare a situatiei de criza de la teatrul brasovean. Comportamentul majoritatii PNL-PMP a fost inadmisibil acestia votand impotriva audierii actorilor ridicandu-se apoi de la masa si plecand din sala.
Acest comportament ne arata ca nu-si doresc o solutionare a situatiei dramatice de la Teatrul Sica Alexandrescu batandu-si astfel joc de viata culturala din cetatea brasoveana.

Mi-e RUSINE de rusinea membrilor PNL din Consiliul Local Brasov care se lasa manipulati de edilul orasului, de falsul lider certat cu legea si cercetat penal. Executivul primariei a promis livrarea apei calde si caldurii celor peste 20.000 de brasoveni care au ramas fara agent termic si apa calda din 7 aprilie 2016 datorita fraudelor si coruptiei din primarie si Tetkron.

Noul viceprimar Costel, de la partidul lui Basescu, a facut promisiunea ca va livra caldura si apa calda brasovenilor de pe 1 noiembrie si nu s-a tinut de cuvant dovedind astfel ca este de-a dreptul iresponsabil si si total nepotrivit pentru functia pe care o detine.

Aveti grija ce votati dragi brasoveni in decembrie la parlamentare ca sa nu ajunga din nou astfel de “Costeli” din PMP-ul lui Basescu in Parlamentul Romaniei.

GATA AJUNGE!

Cu respect pentru Brasov si brasoveni,

Cristian Macedonschi
Consilier Local la Brasov
Forumul German Brasov

Scrie-mi aici părerea ta